17 år och Mamma

Alla inlägg under mars 2010

Av Johanna Berglund - 19 mars 2010 16:21

3½ timmes sömn, och 4 timmar på birsta är ingen bra kombination, men det var kul, var med mamma, det blev lite shopping :D fast inte för mina pengar, fick två tröjor till mig själv, och två bodies till lillan :) också hittade jag äntligen ett såntdär pannband jag sökt efter, men en liten rosett på, till småbarn =D vart en sån också =D också vart det lite andra bra saker som schamboo balsam, tvättlappar m.m =) =)


Nu en sista bild på magen, kanske hinner fixa fler sedan innan, men nu är det ju bara en vecka kvar till BF, och hon kan faktiskt titta ut när som helst =D 


          


In på sjukhuset på måndag på tillväxtkontroll och se hur hon växer och mår där inne. Förhoppnings vis sista innan hon kommer =) får se vad dom säger då, sist sa dom ju att om det fortsatte som det gjort hittills kanske det är bättre att hon får komma ut än att jag går över tiden. hmm, undra vad som sägs på måndag då :)


Jag tror iaf att jag kommit på problemet till att jag inte kan sova på nätterna, jag är nervös  helt enkelt :O för jag har ju inte ont eller så, och jag är alltid trött men somnar inte förrän 3-4 någon gång. får se ikv hur snabbt jag somnar, nu har jag inte vilat någonting under dagen heller, så lär ju vara utdöd ikv när jag ska sova.  Hoppas inte förlossningen startar ikv/inatt bara efter att jag rört på mig så mkt,, först imorse gick jag ju till juans mamma för att hämta tvätten från tvättstugan, och sedan gick jag därifrån till busshållsplatsen på E4:an, och sedan 4 timmar på birsta :P uscha mina fötter går sönder..


ska sluta gnälla så mycket nu, och jag vet vad ni kan få göra ;D kommentera med några låtar/artister som ni tycker är bra. Lyssnar mest på reggaeton, men kan lyssna på nästan allt annat också ;D så skriv vad ni tycker om :D

Av Johanna Berglund - 18 mars 2010 23:57

Komigen nurå, händ någonting :O visst, det är en vecka kvar till bf, men vill ju att hon ska komma ut nu :(  det var någon som skrev att jag skulle fixa en sista bild på magen, och det kommer, hade tänkt att fixa imorgon efter jag kommit hem från birsta med mor,  dock har den ju inte växt så mycket sedan förra bilderna, men kan ju lägga ut endå för att :) nu ska jag ta lite glass, med cola sås och strössel, så gott ;) och sedan om ni har tur kanske jag fixar nå kort efter det, annars får ni vänta till imorgon , vet inte hur många det är som läser min blogg kl 12 på natten, maybe någon gör det :) det visar sig. kl är nu 00:00 och besöks räknaren börjar räkna om , får se innan jag lägger mig hur många som läst ;) lär ju inte somna förrän 3 eller nått sånt som vanligt.. glassen väntar,  hejs :)

Av Johanna Berglund - 18 mars 2010 18:29

Gravid vecka 39

Nu väger din bebis laddar upp med näring som den kan använda framförallt om den skulle få syrebrist under förlossningen. Bebisen förbereder sig på ett förlossningsmarathon som ni två ska klara tillsammans.


Bebis

Din bebis ökar nu sin vikt med ca 28 g per dag. Den borde väga mellan 3,5 och 3,7 kg och vara mellan 48 och 50 cm lång. Hjärtat och levern laddar upp med näring som bebisen kan använda framförallt vid syrebrist under förlossningen. Men även som en reservdepå de första dygnen innan den riktiga modersmjölken kommit igång. Nu förbereder sig bebisen för ett riktigt marathon, ni ska klara detta tillsammans så försök att hjälpa till så mycket du kan.


Du

 

Nu tar bebisen upp hela din mage som mäter mellan 35 och 37 cm. Det ligger en helt färdig bebis i din mage, är det inte otroligt? Nu kan bebisen komma ut vilken minut som helst, men kom ihåg att det är bebisen som bestämmer när det är dags.

Av Johanna Berglund - 18 mars 2010 08:07

Sover jätte dåligt nu för tiden. eller jag sover inte dåligt, jag har svårt för att somna, även fast jag är trött. Jag kan försöka lägga mig vid 12 efter NAVY CIS, men somnar aldrig förrän efter 3 :|  vilket gör mig galen, och ändå är jag trött och vill sova , jag är ju aldrig pigg när jag försöker somna :S aja, bebis kommer snart :D så det är väl värt att sova lite dåligt nu kanske, fast jag kommer inte få så bra med sömn sedan heller, men det står jag ut med, jag klarar inte av det nu eftersom jag vill vila upp mig så mkt som möjligt ifall det börjar när som helst. men det går inte så bra :/     BEEEBIIIIS KOOOM NUU, en vecka kvar till BF, när tittar du ut ??


Vad tror ni alla, när tänker hon komma ? :)

Av Johanna Berglund - 17 mars 2010 21:00

eller ja,, pigg är jag inte, är slö känner jag även fast jag somnade förut idag och vaknade någon gång efter 3 då älsk kom hem, sen somnade vi båda två vid halv 6 (a)


Men huvudvärken försvann iaf, det var väl tur det :) nu ska vi äta sen middag och se på filmensom börjar nu på 6:an :)

Av Johanna Berglund - 17 mars 2010 09:45

Känns som att huvudet ska sprängas just nu, har tagit alvedon, men det hjälper inte :/ och jag kan inte äta hur många som helst. så nu ska jag lägga mig och vila och se om det blir bättre :) hoppas.


Idag kommer jag nog inte göra så mkt, tror jag ska tvätta ikv om huvudvärken försvinner, och om det finns någon tid ledig, annars får jag väl göra det imorgon,, har nästan inga rena kläder :| visst, ska ju inte göra nått speciellt,, men med tanke på att det är så kort tid tills lilltjejen kan komma så vill jag inte ha en massa smutstvätt ståendes, kommer nog inte vilja tvätta det första jag gör :P 


Godnatt/godmorgon hörs när jag vaknar igen ;)

Av Johanna Berglund - 16 mars 2010 17:05

Jaa, nu märks det att jag mår bättre igen, för nu kommer hungern tillbaka, så jag ska laga mat snart :) duktiga jag vet ni :)  ne men idag har jag inte lika ont i halsen, lite grann med inte som förut :P och snorigheten är fortfarande kvar, vilket är jobbigt men står ut, och huvudvärk har jag också.


Inatt så hade jag ont av värkarna så jag tog alvedon, mirakulöst så försvann dom, inte helt men nästan. vilket var skönt för kl var då halv 4, och 4 sov jag :P men klev upp halv 7 igen för jag var tvungen att ta bussen till mvc kl halv 8 :)  och enligt dom nya måtten hon tog på magen så följer jag precis den nedre kurvan :) toppen, får se på måndag om lilltjejen följer sin kurva lika bra :) om hon inte kommer ut innan :P


Och imorse hade jag också värkar, fast dom försvann när jag kom hem igen. dom är så lömsk kommer och försvinner :O

Och nu har jag nyss städat här hemma, såg förjävligt ut eftersom jag inte orkat städa och juan har inte heller orkat.. han har varit lika trött och förkyld som mig.

Men nu är det fint här hemma igen, och det luktar Vanilj :D gottgott :)

Nu väntar jag på att älsk ska komma hem, så jag får se om han köper så att jag kan göra skinkröra eller inte.. hoppas, det är såååå gott :D och har inte ätit det på evigheter :O aja, nu ska jag laga mat tillmig själv. han får skylla sig själv eftersom han inte är hemma :D snäll jag är men så är livet :) (självklart lagar jag tillräkligt mkt så det räcker till han också, så dum är jag inte att jag låter han svälta )


Kram på er :)

Av Johanna Berglund - 15 mars 2010 07:52

huah, såhär förkyld har jag inte varit på länge..ligger och försöker andas så bra det går, men halsen är sväld, inte lika mkt som man kan tro när jag försöker få i mig luft, men är täppt i näsan samtidigt, så det funkar inte..och på grund utav att jag låg uppe och hostade hela natten är jag hes, och just nu har jag inte mycket röst överhuvudtaget.. vilket resulterade i att jag somnade inte förrän halv 6 imorse, vaknade igen en timme efter av att jag behövde gå på toa, sedan har jag inte kunnat somna om, och nu är jag dödstrött, och jag som ska in på skolan idag.. känner jag jag kanske inte riktigt orkar det idag. en av dom första gångerna jag verkligen inte orkar. 


Jag har iaf inte feber längre, inte som jag hade i helgen. men jag kallsvettas fortfarande, och kan inte sova under täcket alls för då är jag nerdränkt när jag vaknar.  och det märks att jag har sovit dåligt sedan förra helgen, igår sov jag mer eller mindre hela dagen, men kan faktiskt säga att jag var trött på natten, och jag var nära på att somna innan jag hostade igen. så det påvärkade inte min nattsömn iaf, utan det var hostan :/ nu ska jag se om jag kan få sova några timmar,, nu är det sömnen som får avgöra om jag åker in till skolan eller inte.. somnar jag om så stannar jag för måste sova. om jag ligger vaken  är det lika bra att hoppa in i duschen och sedan ta sig till skolan..  jag uppdaterar nog senare beroende på hur jag mår. då får ni höra hur jag gör :)


Kram på er, och hoppas ni inte är lika sjuka :(

besöksräknare :)

Bloggsvar !

About me :)

Hej, Johanna heter jag, är mamma till en underbar liten dotter som föddes 100323, vägde 2828 g och var 48 cm "lång", fick namnet channel. i min blogg kommer ni få läsa om min vardag tsm med channel och Juan (pojkvän, och pappan till barnet )

Bubbleroom

bloggerfy

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Tidigare år

bloggar jag läser

rösta !

När tror ni channel kommer börja gå, helt själv utan stöd ?
 9 månader
 10 månader
 11 månader
 12 månader/ 1 år
 13 månader/ 1 år & 1 månad
 14 månader/ 1 år & 2 månader
 15 månader/ 1 år & 3 månader
 16 månader/ 1 år & 4 månader
 17 månader/ 1 år & 5 månader
 18 månader/ 1 år & 6 månader

Ovido - Quiz & Flashcards